Šiuolaikinio šokio seminaras su Satya Roosens (Belgija)

Birželio 15 d. Vilniuje vyks šiuolaikinio šokio seminaras su Satya Roosens (Belgija).

Satya Roosens pamoka suskirstyta į kelias dalis: specifinėmis užduotimis paremtą improvizaciją ir pratimus, skirtus kūno sustiprinimui. Jos metu judama erdvėje, naudojant žemės pasipriešinimą ir dirbama su kūno centro suvokimu, pajaučiant balansą ir jo atsisakant – taip priartėjant prie judėjimo kraštutinumų. S. Roosens teigia, kad energijos ir dinamikos pasikeitimai gali padaryti įdomų bet kokį judėjimą. Dirbant su partneriu, kartais galima atrasti daugiau nei dirbant vienam. Savo patirtimi ir įsiklausimu į savo kūną, ji atrado savitą judėjimo būdą. Savo unikalų judėjimą gali atrasti kiekvienas judantis žmogus.

Seminaro metu dalyviai judės pagal gyvai atliekamą muziką (muzikantė Ananta Roosens), atkreipiant dėmesį į garso ritmą/spalvas.

Mokytoja – Satya Roosens
Muzikantė – Ananta Roosens

SATYA ROOSENS | Biografija

Satya 2010 m. įkūrė šokio kompaniją Studio Eclipse Belgijoje. Ji kuria spektaklius ir juos rodo atvirose lauko erdvėse. Jos du paskutiniai spektakliai Two sink, three float (atliekamas vandenyje) ir Fallen Thoughts (atliekamas medyje) keliauja po įvairius festivalius užsienyje.
S. Roosens dėstė Artes del Movimiento Institito Universitario Nacional ir IUNA kompanijoje Buenos Airėse, Amsterdamo šokio centre, Hybrid Studio, Studio Grez Briuselyje ir CoDarts cirko fakultete Roterdame.

Studio Eclipse – http://www.studioeclipse.be/

VIETA:

Low Air Šokio Mokykla (Gedimino pr. 2A, 3 aukštas)

LAIKAS:

Birželio 15 d., 19:30 – 21:30 val.

KAINA:

10 Eur

REGISTRACIJA:
Registruotis galite el. p.: info@lowair.lt, nurodant savo vardą, pavardę ir telefono numerį.

Facebook renginys: https://www.facebook.com/events/997993596936310/

Skaityti daugiau