Somatinės Skinner releasing technikos seminaras su Sally Dean (UK)

Somatinė Skinner releasing technika buvo sukurta Joan Skinner, Amerikoje 1960 metais. Tai buvo pionieriškas, naujas požiūris į šokį, judesį ir kūrybinį procesą.

Skinner releasing praktika padeda paleisti fizines įtampas, kas padeda dalyviams judėti su didesne laisve, jėga. Žaismingai ir giliai sutelkiant dėmesį į savo judėjimo būdus (paternus), mes suteikiame savo kūnams didesnį pasirinkimą ir leidžiame jam laisvai reikštis šiame pasaulyje.

Seminaro metu naudojama muzika, vaizdiniai, garsas ir prisilietimas, tam, kad pabudinti laukinio, subtilaus judesio tyrinėjimą, pakviečiant kūrybingumą ir vaizduotę.

Sally Dean (USA/UK) – tarpdisciplininė kūrėja, atlikėja, choreografė, mokytoja, rašytoja ir somatinė praktikė, rengianti seminarus daugiau kaip 20 etų visoje Europoje, Azijoje ir USA.
Sertifikuota Skinner releasing technikos mokytoja. Taip pat moko Scaravelli jogos.  Sally priklauso Arts Council England and the British Council ir yra kandidatė MPhil Candidate at Royal Holloway University, London.
www.sallyedean.com

DATA: Gruodžio 1-2 diena.
10.00-18.00

Dviejų dienų seminaro kaina 100 eurų. Registruojantis reikalingas 30 eurų avansinis mokestis.
Apmokant visą sumą iš anksto, kaina – 85 eurai.

Registracija:

agnietes@yahoo.com
8 685 58844

Skaityti daugiau