ATVIRAS KVIETIMAS: AUDITORIJŲ VYSTYMAS IR PRIEINAMUMAS | Kaunas 2022

Kaunas 2022 kviečia dalyvauti auditorijų vystymo ir prieinamumo programoje, skirtoje Lietuvos kultūros organizacijose dirbantiems profesionalams. Mokymų metu Kaunas 2022 partneriai „Impact Foundation“ padės atrasti kūrybinius ir strateginius auditorijų plėtros prieinamumo būdus pandemijos laikotarpiu.

Mokymų trukmė: lapkričio 25 d. – gruodžio 20 d.

Plačiau: Nuotoliniai mokymai Lietuvos kultūros organizacijoms, registracijos formą rasite čia: https://bit.ly/Mokymai. 

Į mokymus būtina išankstinė registracija. Registruotis galima iki lapkričio 20 d. Mokymuose dalyvių skaičius iš vienos organizacijos neribojamas.

Detalus mokymų programos grafikas bus derinamas su užsiregistravusiais dalyviais. Detalus tvarkaraštis ir platesnė informacija bus atsiųsta užsiregistravusiems dalyviams el. paštu iki lapkričio 23 d.

„Šiuo metu išgyvename neįprastą laikotarpį. Internetas tapo vienu pagrindinių įrankių dirbti, veikti ir įgyvendinti mūsų veiklas perkeliant auditorijas į internetinę erdvę. Nepamirškime kultūros prieinamumo ir sunkiausiais laikais, atverkime ją dar platesnėms auditorijoms“, – mokymuose dalyvauti kviečia auditorijų plėtros ekspertė Agata Etmanowicz.

Unikali „Impact Foundation“ sukurta mokymų programa vykdoma nuotoliniu būdu, kurių metu bus vykdomos nuotolinių mokymų sesijos. Sesijų metu auditorijų plėtros ekspertai vykdys teorinius ir praktinius užsiėmimus skirtus teminei analizei atsižvelgiant į naująją pandemijos realybė. Mokymų ciklas vyks keliais srautais, suteikiant mokymų dalyviams galimybę patiems susidėlioti jiems palankų grafiką. Mokymų dalyviai turės galimybę ne tik susipažinti su SEO ir internetinės svetainės prieinamumo (WCAG) klausimais bet ir gauti išskirtinę dovaną – SEO ir WCAG auditą jūsų kultūros organizacijos veiklos gerinimui. Daugiau apie šią galimybę bus pristatyta mokymų metu.
Nuotolinė mokymų programa vyks anglų kalba. Mokymų programos susitikimai bus prieinami tik užsiregistravusiems dalyviams. Mokymų ciklas susidarys iš trijų dalių: kūrybinės dirbtuvės, video seminarai ir grupinės diskusijos.
Skaityti daugiau