Kviečiame į virtualų renginį – „Project TRIBUNE/Dance Yourself“ pristatymą

Projektas „Project TRIBUNE/Dance Yourself – vienas iš „Kaunas 2022“ ir „Esch 2022“ bendradarbiavimo programos rezultatų. Projektas rengiamas tarp partnerių – Lietuvos šokio informacijos centro, Kauno kultūros centro ir Liuksemburgo choreografijos kūrybos centro „Les TROIS C-L“ ir įgyvendinamas 2020-2022 metais.

Projekto pirminis tikslas buvo skatinti Lietuvoje ir Liuksemburge dirbančių choreografų kūrybinių idėjų ir praktikų mainus, bendradarbiavimą, per kūrybines veiklas ir edukacines programas įtraukti vietines šokio bendruomenes ir auditoriją, rengti kūrybines rezidencijas Lietuvoje ir Liuksemburge. Taip jį įsivaizdavome su savo „Esch22“ partneriais iš Liuksemburgo. Tačiau nepaprastas šiandienos kontekstas nuolat koreguoja numatytą projekto eigą, todėl vietoje anksčiau numatytų veiklų, kurios keliasi į kitus metus, šiemet kviečiame susipažinti su projekte dalyvaujančiomis Lietuvos šokio bendruomenės atstovėmis, choreografėmis Agniete Lisičkinaite, Grėte Šmitaite ir Vilma Pitrinaite.

Gruodžio 9 d., 20:00 val., Kauno kultūros centras ir Lietuvos šokio informacijos centras kviečia į virtualų renginį (Zoom platformoje), kurio metu projekto menininkės pristatys savo kūrybines praktikas, dalinsis patirtimis tarptautiniuose projektuose ir kūrybos būdais šiai dienai itin aktualiu karantino metu, taip pat savo vizijomis ir galimomis kūrybinėmis idėjomis „Project TRIBUNE/Dance Yourself“ kontekste.

Pokalbį moderuoja šokio menininkas, šiuolaikinio šokio asociacijos narys Andrius Katinas.

Norintiems stebėti renginį, užduoti klausimus projekto menininkėms, reikalinga išankstinė registracija (iki gruodžio 9 d., 18:00) el. paštu: mlab.kaunas@gmail.com

Skaityti daugiau