BALTIC CIRCUS CAMP – online edition // Baltijos šalių šiuolaikinio cirko stovykla

Baltijos šalių šiuolaikinio cirko stovykla sugrįžta! Tai susitikimo vieta ir saugi kūrybos erdvė naujiems ir patyrusiems Baltijos šalių šiuolaikinio cirko artistams.

Stovyklos metu nuostabių mokytojų pagalba dalyviams pavyks pažvelgti į savo kūrybą nauju kampu ir atrasti įkvėpimą.

APIE STOVYKLĄ:

Stovyklos dvi pagrindinės kryptys – kūrybinis darbas su savo cirko disciplina (mokytoja – Aedín Walsh) ir pasirodymų virtualioje erdvėje galimybių tyrinėjimas (mokytojas – Jason Dupree). Kartu sukursite virtualius Baltijos šalių cirko namus, kur kiekvienas dalyvis ras savo erdvę ir savo laisvę, dirbdamas savarankiškai ir kartu su kitais dalyviais.

DALYVAVIMAS STOVYKLOJE NEMOKAMAS!

Būtina registracija:

https://forms.gle/xv5sCxFRqZ4hgfpJ6

Apie registracijos patvirtinimą būsite informuoti el. laišku.

Vietų skaičius ribotas.

Jeigu registracija buvo patvirtinta, tačiau paaiškėjo, kad dalyvauti negalite, būtinai informuokite apie tai, kad vieta būtų atiduota kitam laukiančiam žmogui.

Oficiali stovyklos kalba – anglų.

APIE MOKYTOJUS:

AEDIN WALSH

Gimė Airijoje, šiuo metu gyvena Švedijoje. 14 metų dirbo atlikėja ir režisiere oro akrobatikos, fizinio teatro, šokio, žodžio bei klounados srityse. Jos pagrindinė cirko disciplina – vertikali virvė, tačiau dažnai ji veikia su jos pačios išrastu rekvizitu. Gavo šokio teatro bakalauro laipsnį Trinity Laban mokykloje bei cirko magistro laipsnį DOCH (dabar – SKH) katedroje Stokholmo menų universitete.

Paskutinius 6 mėnesius vadovavo bakalauro programai SKH katedroje Stokholmo menų universitete, paskutinius 3 metus – Cirkus Cirkör vidurinės mokyklos cirko programai. Nuo šių metų kovo Aedín grįžo prie laisvai samdomo menininko karjeros, kuria du projektus, režisavo SKH studentų spektaklį “Now You See”. Šiuo metu ji pradėjo ilgalaikę kūrybinę rezidenciją Chateau de Monthelon, Prancūzijoje, kurios metu kurs savo naują darbą.

www.aedinwalsh.com

JASON DUPREE

Cirko artistas iš Pietų Anglijos. Dirba laisvai samdomu choreografu ir kūrybos vadovu “Living Room Circus” kompanijoje. Studijuoja šiuolaikinio cirko magistro programą SKH katedroje Stokholmo menu universitete. Džeisonas kviečia visus kartu pasinerti į jo naują aistra ir kūrybinio tyrimo temą “Skaitmeninis žvilgsnis į cirką”. Daugiau apie Džeisono darbą sužinokite čia:

www.duckrabbitpenguin.com

Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

Skaityti daugiau