AEROWAVES ir Lietuvos šokio informacijos centras kviečia teikti paraiškas!

Vienas svarbiausių Europos šiuolaikinio šokio tinklų AEROWAVES kviečia kūrėjus teikti paraiškas programai Twenty24 ir gauti galimybę pristatyti savo darbą kasmetiniame festivalyje Spring Forward Festival, kuris 2024-aisiais metais vyks Vokietijos miestuose (Darmstadt, Vysbadenas ir Mainz).

Kodėl svarbu dalyvauti.
„Dalyvavimas Aerowaves programoje suteikia jauniesiems choreografams išskirtinę galimybę pristatyti savo kūrybą ir vardą 44-iems tinklo partneriams iš 35 Europos šalių, kurie dalyvauja darbų atrankos procese. Norintiems pradėti tarptautinę veiklą, dalyvavimas Aerowaves programoje turėtų būti vienas iš prioritetų“, – sako Gintarė Masteikaitė, Lietuvos šokio informacijos centro direktorė.

Šiais metais paankstintas paraiškų teikimo terminas: iki 2023 m. rugpjūčio 10 d. 17:00 CEST.

Šiuolaikinio šokio tinklas AEROWAVES vienija šokio organizacijas iš trisdešimt penkių Europos šalių. Lietuvos šokio informacijos centras yra vienas iš tinklo partnerių ir programos vykdytojų, atstovaujantis Lietuvos šiuolaikinio šokio kūrėjus tinkle.

Visą informaciją apie programą ir paraiškų teikimą galite gauti: el. paštu gintare@dance.lt arba telefonu +370 5 2040835, taip pat aerowaves.org

Visa informacija: https://aerowaves.org/artists/how-to-apply/

Skaityti daugiau