Lietuvos šokio informacijos centras ieško savanorių! 

Šiuo metu vykdome tarptautinį projektą „Dance Well“, kurio metu, kartu su 6 profesionaliais Lietuvos šokėjais ir užsienio partneriais organizuojame šokio užsiėmimus judėjimo sutrikimų turintiems ir Parkinsono liga sergantiems žmonėms.

„Dance Well“ – kūrybinė praktika, kurios tikslas yra įkvėpti dalyvius, atskleisti jų kūrybiškumą, atrasti skirtingų kūnų judesio galimybes ir pasinerti į bendrus kūrybos procesus.

Užsiėmimai vyksta kiekvieną trečiadienį, 11 – 12 val. (galimos išimtys), Kauno mieste. Ieškome savanorių, kurie galėtų pagelbėti organizatoriams ir dalyviams 10 – 13 val., konkrečioms datoms bus sudaromas savanoriavimo grafikas.

Savanorio užduotys:

– paruošti ir sutvarkyti erdves Dance Well užsiėmimams;
– pasitikti dalyvius, pasirūpinti jų poreikiais susitikimų metu;
– prižiūrėti tvarką užsiėmimų metu;
– surinkti dalyvių parašus registracijos formose, prižiūrėti kitus užsiėmimams skirtus dokumentus;
– norintiems – galimybė prisijungti prie šokio užsiėmimų;
– kt.

Jūsų laukia galimybė pasisemti žinių apie šokio taikymą žmonėms, turintiems skirtingas judesio galimybes, įkvepiančios pažintys su Lietuvos šiuolaikinio šokio kūrėjais, puiki nuotaika ir žinoma – ŠOKIS!

Kviečiame registruotis, parašant el. laišką adresu: info@dance.lt iki sausio 30 d. Prašome keliais sakiniais papasakoti apie save ir kodėl norite prisidėti prie savanorių komandos. Taip pat, nurodykite, kokiame mieste gyvenate.

Apie atrankos eigą ir savanoriavimo grafikus informuosime jūsų pateiktu elektroniniu paštu.

Daugiau informacijos apie „Dance Well“: https://www.youtube.com/watch?v=nN2p9KXGde0 

Lietuvos šokio informacijos centro veiklą finansuoja Lietuvos kultūros taryba, Lietuvos Respublikos kultūros ministerija, Vilniaus miesto savivaldybė.

Skaityti daugiau