Kviečiame į susitikimą norinčius dalyvauti Baltijos šokio platformos atvirame kvietime

Lietuvos, Latvijos ir Estijos šiuolaikinio šokio menininkai ir trupės jau gali aplikuoti į Baltijos šokio platformą. Tai – trijų Baltijos šalių organizuojamas renginys, kuriame pristatomos Lietuvos, Latvijos ir Estijos šokio naujienos, o menininkai susitinka su scenos meno ekspertais iš viso pasaulio.

Platforma vyks 2024 m. vasario 9-11 dienomis Rygos mieste.

Paraiškų teikimo terminas: 2023 m. gegužės 14 d.

Visa informacija ir reikalavimai: https://balticdance.org/baltic-dance-platform-open-call/.

Paraiškos forma: ej.uz/BalticDancePlatform.

Lietuvos šokio informacijos centras kviečia šokio menininkus, norinčius dalyvauti paskelbtame atvirame kvietime, į nuotolinį susitikimą. Susitikimo metu aptarsime pagrindinius reikalavimus paraiškoms, atrankos procesą, finansinę ir techninę pagalbą atrinktiems dalyviams, taip pat atsakysime į Jums rūpimus klausimus.

Susitikimo data ir laikas: balandžio 18 d. 16 val. Trukmė – apie 1 val.

Susitikimas vyks Zoom platformoje (Susitikimo nuoroda bus atsiųsta el. paštu po registracijos).

Būtina registracija iki balandžio 17 d. 12 val.: https://forms.gle/mqFpV26Wb4tQrVMT8

Jeigu negalite dalyvauti, labai kviečiame pažymėti registracijos formoje, kad nedalyvausite ir parašyti Jums rūpimą klausimą – jį aptarsime susitikimo metu su visais dalyviais, o po susitikimo atsiųsime Jums visų aptartų klausimų santrauką.

Baltijos šokio platformą organizuoja: Lietuvos šokio informacijos centras, Estijos šiuolaikinio šokio platforma Sõltumatu Tantsu Lava, Latvijos šokio informacijos centras.

Skaityti daugiau